Ünlü isim kazaya karıştı! Karşıdan karşıya geçerken...

Konser için gittiği İzmir'de bir kazaya dahil olan Sinan Akçıl, kaza ile ilgili eleştirilere hedef tutulunca çileden çıktı. İstemeden olduğunu dile getiren Akçıl'a "Umursamadı..." gibi yorumlar yapılınca ateş püskürdü...

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 13:12 GÜNCELLEME 27.05.2024 13:15 HAYAT
Ünlü isim kazaya karıştı! Karşıdan karşıya geçerken...

İzmir'deki bir kazaya dahil olan şarkıcı Sinan Akçıl, konser programı için koşturma içerisindeydi. Ünlü şarkıcının karşıdan karşıya geçerken kazaya sebep olduğu açıklandı. Kazaya ait görüntüler ise sosyal medyada dolaşıyor. Sosyal medyada Akçıl'ın umursamadığına yönelik yapılan yorumlar, şarkıcıyı çileden çıkarttı. İşte, Sinan Akçıl'ın o sitemi!

Mahkeme son noktayı koydu! İşte, Cem Yılmaz'ın ödeyeceği tutar!

Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!

KAZAYA BEN SEBEP OLMADIM!

Kaza ile ilgili kendisine gelen eleştirilere sert bir dilde cevap veren Akçıl şu ifadelere yer verdi:

"Birkaç tam geri zekalı 'umursamadı kazayı' demiş. Gördüm, duydum. Kazaya ben sebep olmadım. Kız öğrenci yurdu 'Sinan lütfen yanımıza gel' diye çok bağırdığı için onları kırmamak için yanlarına uğradım. Yürüdüğüm yer konser alanı yani orası konser alan. Kamyon şoförü kardeşimi tuttum gel yanıma dedim, 'abi ben seni seviyorum' dedi. Ben de gereken neyse yapalım dedim. Yarın ofiste buluşulacak. Mükemmel bir konserdi, teşekkürler İzmir'im. Hayatım boyunca kimseden kaçmadım kralı gelse ki gelmiştir."

Keloğlan'ın Fatma'sından kötü haber! Usta sanatçı entübe edildi...

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR