Ünlü oyuncu isyan etti! Doğuma günler kala...

Ünlü oyuncu Müge Boz ikinci kez anne olmaya hazırlanırken bazı yorumlara tepki gösterdi. Bebeğini kucağına almak için gün saymaya başlayan Boz, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 16:07 GÜNCELLEME 27.05.2024 16:12 HAYAT
Ünlü oyuncu isyan etti! Doğuma günler kala...

Caner Erdeniz ile 2019 yılında Barcelona'da dünyaevine giren Müge Boz, aynı yıl kızı Vina'yı kucağına almıştı. Şimdilerde ikinci kez anneliğe hazırlanan Boz, doğum için gün sayıyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden hamilelik ile ilgili bazı söylemlere sitem etti. İşte, Müge Boz'un o paylaşımı!

Ünlü isim kazaya karıştı! Karşıdan karşıya geçerken...

Keloğlan'ın Fatma'sından kötü haber! Usta sanatçı entübe edildi...

ALLAH KURTARSIN!

Bebeğini kucağına almak için sayılı günler kalan Müge Boz, kendisine gelen yorumlara sinirlendi ve şu ifadelere yer verdi:

"Doğum zamanı yaklaştıkça etraftan sıkça duyduğum bir laf var; Allah kurtarsın... Hamilelik neden bazılarının gözünde kurtulması gereken bir şey? Doğum yapacak bir anneye hapishanedekilere de söylenen cümlenin aynısının söylenmesinin onu daha da panikleteceğini kimse düşünmüyor mu? Neden hamilelik ve annelikle ilgili bu olumsuz söylemler dilimize yerleşmiş? Bu düşüncelerle son haftama giriş yapıyorum.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR