Arka Sokaklar'ın Komiser'i beyin ameliyatına alındı! Tüm risklere rağmen...

2004'te Haziran Gecesi dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan, günümüzde ise Arka Sokaklar dizisinde Seval Komiser karakterini canlandıran Burcu Kara sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. Beyninde tümör tespit edilen Burcu Kara, tüm risklere rağmen ameliyat masasına oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2024 09:31 GÜNCELLEME 08.06.2024 09:31 HAYAT
Arka Sokaklar'ın Komiser'i beyin ameliyatına alındı! Tüm risklere rağmen...

20 yıldan beri oyunculuk kariyerini sürdüren, günümüzde ise Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Seval Komiser karakterini canlandıran Burcu Kara Ankara'da beyin ameliyatı oldu. 

Haziran Gecesi dizisi ile seyirciye merhaba diyen, bugüne dek çok sayıda dizi ve filmde boy gösteren oyuncu Burcu Kara'nın beyninde tümör tespit edildi. Tedavi kapsamında acilen ameliyata alındı. 

Arka Sokaklar oyuncularının 18 yıldaki inanılmaz değişimleri...

Oyuncu Burcu Kara, geçirdiği zorlu ameliyatın ardından açıklama yaparak, riskli durumu atlattığını söyledi. İşte sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama: 

Tabii hastane önlüğüyle fotoğraf koyarsan, sonrasını göze almalısın. Eee; hayat hep iyi, güzel ve sağlıklı anlardan ibaret değil, her şey insanlar için değil mi? Ben de olduğu gibi biriyim. Zaten alışıksınız filtresiz hallerime. Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün. Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Bayağı araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden, doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber. Kendisine, ekibine ve tüm hastane çalışanlarına büyük saygı ve teşekkürlerimle. Arayan, soran, yazan tüm sevdiklerime de teşekkür edip cevap vermiş olayım. Hepimize sağlıklı bir ömür dilerim.

15 kilo veren Nurgül Yeşilçay gizlediği diyetini ifşa etti: Gece yatmadan 4 saat önce...

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Burcu Kara'ya çok sayıda insan geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçmiş olsun diyenler arasında Merve Dizdar, Pınar Altuğ, Tansu Dayan, Zeynep Sever Demirel,Filiz Akın, Onur Buldu, Ayça Erturan, Merve Özkaynak, Seda Bakan ve Gökçe Bahadır da vardı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR