"Eskiden zengindim" demişti! Serdar Ortaç'ın aylık gideri dudak uçuklattı

Eskiden zengin olduğunu şimdilerde ise o günlerden eser kalmadığını ve kredi borcunu ödediğini söyleyen söyleyen Serdar Ortaç'ın günümüzdeki aylık masrafını duyanlar şaştı kaldı. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 09:06 GÜNCELLEME 18.06.2024 09:06 HAYAT
"Eskiden zengindim" demişti! Serdar Ortaç'ın aylık gideri dudak uçuklattı

Son günlerde gündemden düşmek bilmeyen Serdar Ortaç yeni açıklaması ile hayrete düşürdü. Serdar Ortaç bu kez aylık masrafının ne kadar olduğunu ifade etti.

30 yıldan beri Türk pop müziğiyle haşır neşir olan Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde maddi sıkıntılar yaşadığını, eskiden zengin olduğunu ancak bu günlerin geride kaldığını sosyal medya hesabı üzerinden söylemişti.

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından akıl almaz çıkış: Tokatladığım kişiden...

Kredi borçlarını ödemeye devam ettiği bilinen Serdar Ortaç Ziraat Bankası'nın kendisine kolaylık sağladığını da dile getirmişti. Ünlü şarkıcı şimdi de aylık olarak ihtiyaç duyduğu para miktarını açıkladı.

Serdar Ortaç aylık masrafının 500 Bin TL olduğunu ilan etti. Ünlü sanatçı açıklamasında "Eskiden zengindim, şimdi değilim. Aylık masrafım 500 bin lira. 11 kişi var ofiste, 22 kişi müzisyen. Onlara nasıl bakacağım?" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR