Kendi babalığını beğenmeyen Teoman vasiyetini açıkladı! Mal varlığını paylaştırdı

Sakin yaşamı ile dikkat çeken 56 yaşındaki Teoman vasiyetini açıklayarak mal varlığını nasıl paylaştırdığını anlattı. Bir baba olarak kendisini beğenmediğini ifade eden Teoman'ın kızına bıraktığı miras dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 09:10 GÜNCELLEME 27.06.2024 09:10 HAYAT
Kendi babalığını beğenmeyen Teoman vasiyetini açıkladı! Mal varlığını paylaştırdı

Rock ve pop rock müziğin Türkiye'deki temsilcileri arasında yer alan Teoman öldükten sonraki mal dağılımı işlemi hakkında konuştu ve vasiyeti konusundaki direktifleri verdi. Kanuni düzenlemeden dolayı vasiyetini yazamadığını söyleyen Teoman isteklerini sözlü olarak ifade etti. 

Bilindiği üzere Teoman'ın, eski eşi  Ayşe Kaya'dan olma 2013 doğumlu Zeyno Şazi Yakupoğlu isimli bir kızı var. Teoman da mal varlığının dörtte üçünün kızı Zeyno Şazi Yakupoğlu'na, dörtte birinin ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilmesi hususundaki isteğini açıkladı. 

Güldür Güldür'ün İbo'su 10 yıllık serüvenin bitişini böyle açıkladı: Anlaşmalı olarak sonlanmıştır!

Sabah'a röportaj veren 56 yalındaki Teoman yaptığı açıklamada "Kanuni düzenlemeler nedeniyle vasiyetimi istediğim gibi yazamadım. Ölümüm halinde birikimlerimin dörtte biri Çocuk Esirgeme Kurumu'na gidecek. Gerisini doğal mirasçım olarak kızım alacak" şeklinde konuştu. 

Teoman kendisini baba olarak beğenmediğini ifade ettiği ve kızıyla ilgili yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: Kendimi baba olarak çok beğenmiyorum ama kızımın bu konuda derdi yok" ifadelerini kullanan Teoman, "Küçükken kendimi, babam olmadığı, maddi olarak da zayıf olduğumuz için hep çok güvensiz hissettim. Dayanağım olmadığını düşündüm hep. Bu beni huzursuz biri yaptı. Kızım öyle hissetmesin istiyorum.

KAYNAK : sabah
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR