İbrahim Çelikkol'dan korkutan kaza haberi geldi: Kaburgaları ve omzu...

İbrahim Çelikkol sevenlerini korkutan bir haberle gündeme geldi. Motor kullanan İbrahim Çelikkol, bir otomobil ile çapıştı. Paniğe sebebiyet veren kazada ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 17:26 GÜNCELLEME 26.06.2024 17:26 HAYAT
İbrahim Çelikkol'dan korkutan kaza haberi geldi: Kaburgaları ve omzu...

16 yıldan beri Türk televizyon dizileri ve sinema filmlerinde oyunculuk performansı sergileyen İbrahim Çelikkol gündemi sarsan trafik kazası ile gündeme geldi. Motor kullanan İbrahim Çelikkol kazada aldığı darbe ile yaralandı. 

Olay İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Balmumcu'da gerçekleşti. Benzin istasyonuna girmek isteyen bir sürücü, orta şeritten sağ şeride geçtiği sırada, sağ şeritte İbrahim Çelikkol motoruyla seyir halindeydi.

Kendi babalığını beğenmeyen Teoman vasiyetini açıkladı! Bakın mal varlığını nasıl pay etti?

Aniden sağ şeride kayan otomobil sürücüsü motoru fark etmedi ve İbrahim Çelikkol'a çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere savrulan düşen İbrahim Çelikkol'un kaburgaları ve omzu yaralandı. Otomobilin sol kapısında ise göçük meydana geldi. 

Olayın ardından İbrahim Çelikkol'un yanına ilk koşan, otomobil sürücüsü ve çevredeki insanlar oldu. Kısa süre sonra İbrahim Çelikkol'un kız arkadaşı Natali Yarcan da olay yerine giderek 42 yaşındaki ünlü oyuncuyu hastaneye götürdü. 

Alınan bilgiye göre İbrahim Çelikkol'un yaralanmaları ciddi değil ve sağlık durumu iyi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR