Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden şok açıklama: Bizi boşandırmayı deniyorlar!

Oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan evliliklerine devam ederken son günlerde sıklıkla boşandıkları yönünde haberler yayınlanmaya başladı. Konuya ilişkin açıklama ise anıl Altan'dan geldi. Anıl Altan olayın ardındaki sır perdesini araladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 10:35 GÜNCELLEME 27.06.2024 10:36 HAYAT
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden şok açıklama: Bizi boşandırmayı deniyorlar!

Son günlerde boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme gelen Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, soru işaretlerini giderecek açıklama ile son noktayı koydu. Oyuncu Anıl Altan boşanma haberlerinin ardındaki sır perdesini resmen araladı.

Anıl Altan geçtiğimiz gün Youtube programında yayınlanan Berfu Yenenler'in programına konuk oldu. Mutlu evliliğine ilişkin bilgi veren Anıl Altan "Pelin benden 4 yaş büyük. Yaşıtlarımla anlaşamıyordum. Ama Pelin karşıma aynı yaşta da gelse yine âşık olurdum" şeklinde konuştu. 

İbrahim Çelikkol'dan korkutan kaza haberi geldi! Kaburgaları ve omzu...

"6 AYDA BİR BİZİ BOŞANDIRMAYIO DENİYORLAR"

8 yıllık evliliklerinde ikiz kızları Alin ve Lina ile bol bol sosyal medya paylaşımı yapan çift boşanma haberlerinin arka planında yatan detayı resmen açıkladı. Anıl Altan geçene seneden beri 6 ayda bir kendilerini boşandırmayı denediklerini şu sözlerle ifade etti:

Geçen sene başladı bu. 6 ayda bir bizi boşandırmayı deniyorlar. En son o haberin çıktığı bir saat öncesinde Pelin çocuklarla ilgili aşamadığımız bir şey vardı, pedagog sormuştu bir arkadaşına. Bu olay ‘boşanıyorlar ve çocukları için pedagog arıyorlar’ haberine dönüştü. Pelin’e söyleyince ‘o öyle bir şey söylemez’ dedi. Ama sonra hak verdi bana.

Kendi babalığını beğenmeyen Teoman vasiyetini açıkladı! Bakın mal varlığını nasıl pay etti?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR