Celil Nalçatan'ı çıldırtan ölüm haberi: Yapmadığınız onursuzluk kalmıyor

En son Kardeşlerim dizisindeki Akif karakterini canlandıran Celil Nalçatan hakkında çıkan ölüm haberlerini duyunca veryansın etti. Celil Nalçatan bu haberi çıkaranları onursuz olarak değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2024 15:11 GÜNCELLEME 01.07.2024 15:11 HAYAT
Celil Nalçatan'ı çıldırtan ölüm haberi: Yapmadığınız onursuzluk kalmıyor

Sosyal medyada çıkan asılsız haberlerin dozu şiddetlendi. Bu kez de 18 yıldan beri oyuncu olan Celil Nalçatan'ın öldüğü ile ilgili haberler yapıldı. Üstüne de cenaze saati belirlendi. 

En son Kardeşlerim dizisinde Akif karakteriyle oyunculuk performansı sergileyen Celil Nalçatan'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği haberi yayıldı. Paylaşımda "Merhaba arkadaşlar, ünlü Türk oyuncu Celil Nalçakan dün gece kalp krizi geçirerek hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi sabah saat 10'da Ankara'da defnedilecek." denildi. 

Mehmet Şef'in eline ne olduğu ortaya çıktı! Meğer yıllardır önce...

Oyuncu Nalçatan hakkında çıkan ölüm haberlerinin ardından açıklama yaparak, haberi çıkaranlara ateş püskürdü. Ünlü oyuncu asılsız haberleri çıkarmanın onursuzluk olduğuna işaret etti ve şu ifadeleri kullandı: 

Yahu Allah sizi ıslah etsin be! 2 tane etkileşim almak için yapmadığınız onursuzluk kalmıyor! Böyle şarlatanlara lütfen itibar etmeyiniz! Bu ve benzeri hesaplar hakkında yasal işlemlerin derhal başlatılacağını bildirmek isterim.

Celil Nalçatan yaptığı bu paylaşımın ardından şu duyusal konuşmaya imza attı: Az evvel kız kardeşim aradı, kız hüngür hüngür ağlıyor. Kardeşimin bir damla gözyaşı için dünyayı yakarım. Onu arayıp başın sağolsun demişler. Ya da şöyle düşünelim; benim annem 76 yaşında onu aradı bir arkadaşı ve 'oğlun ölmüş başın sağ olsun' dedi. O kadın duyduğu bu haberle Allah korusun bir şey oldu ona. Ben ne yapayım? Haydi söyleyin? Ne olur bunun bir çözümü olsun. Böyle bir şey değil bu bu kadar pis değil.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR