Orhan Gencebay'dan olay paylaşım! "Bestelerimin en büyük ilhamkarı..."

Türk Halk ve Arabesk Müziğinin önde gelen temsilcileri arasında yer alan Orhan Gencebay yaptığı son medya paylaşımı ile adından söz ettirdi. 80 yaşına giren eşi Sevim Emre'nin doğum gününü kutlayan Orhan Gencebay yazdığı mektubu seslendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 09:52 GÜNCELLEME 04.07.2024 09:53 HAYAT
Orhan Gencebay'dan olay paylaşım! "Bestelerimin en büyük ilhamkarı..."

Orhan Gencebay 46 yıllık yol arkadaşı Sevim Emre için eşine az rastlanır bir kutlama ile sosyal medyada büyük etkileşim topladı. Orhan Gencebay eşine yazdığı mektubu kamera önünde seslendirdi.

80 yaşına giren Sevim Emre'nin doğum gününü duygu dolu ifadelerle kutlayan Orhan Gencebay, eşini bestelerinin en büyük ilhamkarı olarak yorumladı. 

Orhan Gencebay kimdir? Orhan Gencebay kaç yaşında ve aslen nereli?

İşte Organ Gencebay'ın o sözleri: 

Ey güzeller güzeli. Gönlümün sultanı. Ey benim hayat arkadaşım. Gönlümün yoldaşım. Kadınım.

Birbirlerini deli gibi sevdiklerini ifade edip 'Ömür boyu gönül dostuyuz' diyen nice kişilerin çok kısa zamanda ayrıldıkları şu zamanda kimsenin beraber çok uzun ve bizim gibi yaşayabilmeleri çok çok zor olan hayat arkadaşlığını yaşadığımız sevgilim karım...

Kadınım. Seni çok seviyorum. Senin için ve senin çok mutlu olmandan başka hiçbir şey düşünmüyorum. Ey bestelerimin en büyük ilhamkarı. Tüm gönül dostları ve sevenler, bizi senin ilhamının etkileriyle tanıdılar. Sana olan sonsuz şükranlarımı kabul et.

Ey Rabbim, ey ulu Tanrım, Allah'ım! Bizlere verdiğin tüm nimetler için ettiğimiz şükürleri kabul eyle. Sana biat eden, teslim olan bu kullarını affet. Berhudar olalım.

Üst üste konserlerini iptal eden Sertap Erener'den kötü haber! Meğer İsveç'teki Eurovision'dan beri...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR