Evlilik hazırlığı yapan Acun Ilıcalı'dan şok açıklama: Kafa olarak 25 yaşında kaldım!

55 yaşındaki medya patronu Acun Ilıcalı yeniden evliler kervanına katılıyor. Acun Ilıcalı birlikteyken huzuru yakaladığını ifade ettiği, kendisinden 30 yaş küçük Çağla Altun' evlilik teklifi etti. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2024 11:34 GÜNCELLEME 19.08.2024 11:34 HAYAT
Evlilik hazırlığı yapan Acun Ilıcalı'dan şok açıklama: Kafa olarak 25 yaşında kaldım!

Bugüne dek 3 evlilik yapan, 4 kız ve 1 torun sahibi olan Acun Ilıcalı yeniden evleniyor. 55 yaşındaki medya patronu Acun Ilıcalı 25 yaşındaki Çağla Altun'a evlilik teklifi etti. 

Yaklaşık 3 yıldan beri ilişkileri devam eden çift evlilik kararı aldı. Acun Ilıcalı Çağla Altun'un doğum gününde ona evlilik teklifi sürprizi yaptı. Evet yanıtı aldığı Çağla Altun ile dünyaevine girecek. 

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Müjde Uzman'dan kötü haber! Kriz geçirdi

"HUZURU YAKALADIM"

Acun Ilıcalı daha önce Çağla Altunkaya ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. 2 yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum.

Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti.

Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz. İş hayatımdaki aşırı yoğunluk, özel hayatımda hep problem yarattı. Özel hayatta başarısızlıklar yaşadım. Ama bu sefer her şey çok güzel.

ÇAĞLA ALTUN KİMDİR?

Ayça Çağla Altunkaya 2 Temmuz 1999'da Yalova'da doğdu. Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik Bölümünden mezun oldu. Ayrıca amatör olarak basketbol ile ilgilenmektedir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR