Gülsim Ali'den büyük itiraf geldi! Bulgaristan'dan yeni dönmüştü

29 yaşındaki oyuncu Gülsim Ali memleketi olan Bulgaristan'dan dönüş yaptı. Döndükten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu Gülsim Ali, itirafı ile gündeme geldi. Ayrıca yeni projesi ile ilgili müjdeyi de duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2024 15:45 GÜNCELLEME 06.09.2024 15:46 HAYAT
Gülsim Ali'den büyük itiraf geldi! Bulgaristan'dan yeni dönmüştü

Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdulhamid, Gönül Dağı gibi dizilerde rol alan  Gülsim Ali geçtiğimiz günlerde memleketi olan Bulgaristan'dan Türkiye'ye dönüş yaptı. Rumelihisarı'ndaki bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tatilden dönmesi ile ilgili konuşan Gülsim Ali yeni işi ile ilgili de müjdeyi verdi. Konuya ilişkin "Tatil bitti, artık buralardayım. Biraz deniz, biraz gezdik. Şimdi de güzel toplantılarımız var, yeni işlerimiz var." ifadelerini kullandı. 

Tarih netleşmişti! Acun'un düğünü iptal oldu

"FANI GİBİYİM"

Televizyon dizileri hakkında konuşan 29 yaşındaki oyuncu Gülsim Ali, Kanal D ekranında yayınlanan Yalan dizisini takip ettiğini ve dizinin fanı gibi olduğunu söyledi. Diziyle ilgili, "Aslıhan Güner var orada canım benim. Oyuncu ekibi çok iyi." dedi. 

EVLİLİK AÇIKLAMASI

Evlilik hakkında sorulan soruları da yanıtlayan Gülsim Ali, konuya şu sözlerle açıklık getirdi: Hayatımda kimse yok. Neden olmasın ama. Tekliflere açığım der gibi oldu ama değil. Hep kadın oyunculara soruyorsunuz siz ama biraz da erkek oyunculara sorun. Bilmiyorum şimdilik ya. Nasip kısmet bu işler.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR