Türkücü Yavuz Bingöl 59 yaşında yeniden evleniyor! Merak edilen eşi...

25 yıllık sanatçı Yavuz Bingöl, 59 yaşında yeniden nikah masasına oturuyor. Kendisinden 20 yaş küçük nişanlısı ile evlilik kararı alan Yavuz Bingöl'ün düğün tarihi oldu. Ünlü türkücünün nikah şahidi ise Oktay Kaynarca olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2024 12:02 GÜNCELLEME 13.09.2024 12:02 HAYAT
Türkücü Yavuz Bingöl 59 yaşında yeniden evleniyor! Merak edilen eşi...

1988'den beri Türk Halk Müziği alanında türküler besteleyen ve seslendiren Yavuz Bingöl, bu kez özel hayatıyla ilgili müjdeli haberi ile gündeme geldi. Yavuz Bingöl yeniden evleniyor.

2015'te, kendisi gibi türkücü ve oyuncu Öykü Gürman ile nikah masasına oturan ancak bir yılın ardından evliliğini sonlandıran Yavuz Bingöl 9 yıl sonra yeniden evliler kervanına katılacak. 

Müge Anlı'dan Narin Güran açıklaması! "Anne ve baba da..."

Daha önce, "Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Uzun yıllardır beraberiz, yol yürüyoruz. Kısmet olur evleniriz de sizlerin de haberi olur. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var." dediği Nilşah Ağaoğlu ile hayatını birleştirmeye karar verdi.

25 Ekim'de Ayvalık'ta yapılacak olan törende çiftin nikah şahitliğini ise, oyuncu Oktay Kaynarca ile şarkıcı Elif Buse Doğan yapacak. 

Yargı'dan sonraki teklifleri reddeden Pınar Deniz'den müjdeli haber geldi

NİLŞAH AĞAOĞLU KİMDİR? 

Nilşah Ağaoğlu 1984'te dünyaya geldi. Şimdilerde 39 yaşındadır. Peyzaj Mimarı olarak görev yapmaktadır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR