35 kilo veren Zuhal Topal'ın diyeti açıklandı: Her gün bir tatlı kaşığı...

Aldığı kilolar ile dikkat çeken, ancak sonrasında girdiği diyet programı ile tam 35 kilo birden veren Zuhal Topal zayıflama sırrı ortaya çıktı. Ünlü sunucu Zuhal Topal, her gün tükettiği o mucizevi besini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2024 13:36 GÜNCELLEME 13.09.2024 13:36 HAYAT
35 kilo veren Zuhal Topal'ın diyeti açıklandı: Her gün bir tatlı kaşığı...

30 yıldan beri oyunculuk ve sunuculuk yapan Zuhal Topal  son günlerde verdiği kilolar ile adından söz ettirdi. Bir süredir sıkı bir diyet programının içinde olan Zuhal Topal sır gibi sakladığı diyeti hakkında açıklama yaptı.

4 yıldan beri TV8 ekranında yayınlanan 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz' programını sunan Zuhal Topal, kilo vermesi ile sosyal medyada gündem oldu. 35 kilo birden verdiği öğrenilen sunucunun zayıflama sırrı ortaya çıktı. 

59 yaşındaki Yavuz Bingöl yeniden evleniyor! İşte merak edilen eşi...

Konuya ilişkin açıklama yapan Zuhal Topal, sevdiği işi yaptığını ve diyeti ile ilgili de küçük sırlarının olduğunu söyledi. Açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı: 

Sevdiğim işi yapıyorum. Bunun yanında tabii benim de küçük sırlarım var. Mesela her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu tüketiyorum. Yorgunluğumu alıyor, vücudu güçlendiriyor. Sizlere de öneririm.

Zor olan kısmın ise doktor kontrolünde yapılan diyet olduğunun altını çizen Topal, mutlaka uzman gözetiminde diyet yapılmasını söyledi. Kilo vermek için şu tüyoları verdi:

  • Dengeli yaşam tarzı benimsemek

  • Her gün bir tatlı kaşığı çörek otu tüketmek

  • Az ve sık yemek yemek

  • Sağlıklı gıdaları tercih etmek

Müge Anlı'dan Narin Güran hakkında açıklama! "Anne ve baba da..."

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR