Kurtlar Vadisi oyuncusuydu! Önce tesettüre girdi, sonra mesleğini değiştirdi!

Kurtlar Vadisi'nin çocuk oyuncusu Büşra Ayaydın bambaşka bir hayat başlangıç yaptı. Önce tesettüre girip maneviyata yönelen oyuncu Büşra Ayaydın sonrasında ise oyunculuğu bıraktı ve kendisine yeni bir dünya kurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2024 11:11 GÜNCELLEME 13.09.2024 11:11 HAYAT
Kurtlar Vadisi oyuncusuydu! Önce tesettüre girdi, sonra mesleğini değiştirdi!

Yıllar geçse de eskimeyen ve popülerliğini koruyan Kurtlar Vadisi'nde, Süleyman Çakır'ın kızını oynayan Büşra Ayaydın yepyeni bir hayat başlangıç yaptı. Büşra Ayaydın'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Dizide Selvi Çakır karakterini oynayan ve sonrasında da çok sayıda yapımda oyunculuk performansı sergileyen Fatma Büşra Ayaydın tesettüre girdi. Kısa süre sonra ise oyunculuğu bıraktı. 

Büşra Ayaydın, tesettüre girmesi ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: Son oynadığım dizide bazı oyuncular namaz kıldığımı duyup bana "Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun' şeklinde tepki gösterdi. O sözler yüzüme tokat gibi çarptı.

Maneviyata yöneldikten sonra bir de evlilik yapan Ayaydın, şimdilerde bir tesettür markası kurdu. Markasının ürünlerini paylaşırken yüzünü göstermemesi ise oldukça dikkat çekti. 

Survivor'da tanıştılar, şimdi evleniyorlar! Tarih belli oldu

BÜŞRA AYAYDIN KİMDİR?

Büşra Ayaydın 27 Ocak 1994'te Ankara'da dünyaya geldi. Şimdilerde 30 yaşındadır. Çocuk yaşta Kurtlar Vadisi ile başladığı oyunculuk serüveninde çok sayıda dizi ve filmde rol aldı. En son Siccin 3: Cürmü Aşk dizisinde oynadıktan sonra oyunculuğu bıraktı ve kendisine tesettür markası kurdu. 

İşte Büşra Ayaydın'ın oynadığı diziler:

  • Kurtlar Vadisi

  • Mavi Rüya

  • Derman

  • Cehennem 3D

  • Canan

  • Babalar ve Evlatlar

  • Muhteşem Yüzyıl

  • Aşk Zamanı

  • Ateş

  • Siccin 3: Cürmü Aşk

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR