Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Roma Başkonsolosluğu'nda...

Daha önce oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile evli olan Kaan Yıldırım, ikinci evliliğini Pınar Deniz ile yaptı. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin sade nikah töreni ise sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 15:31 GÜNCELLEME 19.09.2024 15:31 HAYAT
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Roma Başkonsolosluğu'nda...

Kanal D'nin efsane dizisi Yargı'da Ceylin'i oynayan Pınar Deniz ile en son Sipahi dizisinde Korkut Ali karakterini canlandıran, şimdilerde ise Kopuk dizisi ile anlaşmaya varan Kaan Yıldırım evlendi.

2 yıldan beri evlilik yolunda ilerleyen ünlü çift, düğünü İtalya'da yaptı. Roma Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen sade nikah töreninden sonra aile ve en yakınlar arasında bir yemek yenildi. 

Hasan Can Kaya ölüm haberini böyle duyurdu: Eyvallahı olmadan gitti bu dünyadan

30 yaşında evliler kervanına dahil olan Pınar Deniz'in gelinliği ise sosyal medyada gündem oldu. Çiftin mutlu halleri ise gözlerden kaçmadı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'a tebrik mesajları yağdı. 

Oyuncu İrem Sak'a kötü haber! Ölüm haberi böyle duyuruldu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR