Alişan'dan üzücü haber! Hayal kırıklığına uğratan gelişmeyi eşi duyurdu

Geçtiğimiz günlerde Alişan'ın müjdeli haberinin ardından yaşanan gelişme hayal kırıklığına uğrattı. Alişan'ın eşi Buse Varol yaptığı açıklamada okula gidememe nedenlerini sıraladı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 10:46 GÜNCELLEME 27.09.2024 10:46 HAYAT
Alişan'dan üzücü haber! Hayal kırıklığına uğratan gelişmeyi eşi duyurdu

Alişan'ın eşi Buse Varol'dan üzücü haber geldi. Yıllardır hayalini kurduğu Psikoloji Bölümünü kazanan Buse Varol'un hevesi kursağında kaldı. Okula devam edemeyecek. 

Alişan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, eşi Buse Varol'un Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümünü kazandığını duyurmuştu. Buse Varol'un da 'Sonunda hayalim gerçek oldu' diyerek verdiği mutlu haber yarım aldı. 

Çağatay Ulusoy'un maaşı Halil Ergün'ü şaşkına uğrattı! Böyle rest çekti

Buse Varol yaptığı açıklamada yoğun iş temposuna sahip olduğunu, iş ile eğitimin de aynı anda yürümesinin zor olduğunu anlattı ve bundan dolayı okula kayıt yaptırmadığını ifade etti. 

İşte Buse Varol'un o açıklaması: Psikoloji çok istediğim bir bölümdü kazandım ancak devam zorunluluğu var. Ben yeni bir diziye başlarsam bu tempoda bu yoğunlukta okula gidemeyeceğim. Bu yüzden kayıt yaptıramadım. 

Mehmet Yalçınkaya'nın o tabağının fiyatı ağızları açık bıraktı! Eleştirilerin ardından...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR