Murat Boz'a akılalmaz saldırı! "Diyarbakır halkına mal etmek..."

Diyarbakır'daki Nevruz Park'ta sahne alan Murat şarkılarını seslendirirken olanlar oldu. Seyirci tarafından yüzüne telefon ve çakmak fırlatılan Murat boz sahneden ayrılmak durumunda kaldı. Sonrasında ise 'Diyarbakırlılar' açıklaması yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 13:40 GÜNCELLEME 14.10.2024 14:52 HAYAT
Murat Boz'a akılalmaz saldırı! "Diyarbakır halkına mal etmek..."

Diyarbakır'a konser vermeye giden Murat Boz, eşine az rastlanır bir saldırıya maruz kaldı. Şarkısını seslendiren Murat Boz'a, telefon ve çakmak fırlatılınca, sahneyi terk etmek durumunda kaldı. 

Murat Boz, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Diyarbakır'daki Nevruz Park'ta sahne aldı. 'Sallana Sallana' şarkısını seslendiren Murat Boz'a önce telefon atıldı.

Önüne düşen telefonu alan Murat Boz gülerek, "Bir insan sahneye neden cep telefonu atar ki?" dedi. Açık olan telefonla kendi fotoğrafını çektikten sonra telefonu görevlilere teslim etti.

Sonrasında şarkısına devam eden Murat Boz'a bu kez çakmak fırlatıldı. Çakmak ünlü sanatçının gözüne isabet etti. Bir süre sendeleyen ve kendini toparlamaya çalışan Murat Boz, sahneden ayrılmak zorunda kaldı. 

Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından Murat Boz'dan bir açıklama beklendi. 

Müge Anlı'nın Kızılcık Şerbeti yorumu olay oldu! "Biri buldu mu..."

SALDIRI SONRASI AÇIKLAMA

Murat Boz saldırıdan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bireysel bir hareket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur. Başından sonuna çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı hep bir ağızdan söyledik. Çok kıymetliydi benim için...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR