Somer Şef sırrını ilk kez açıkladı! "İstediğimi yaptıramadığım için..."

Masterchef'in sevilen jürisi Somer Siviroğlu katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Şef olma yolundaki maceralarını anlatan Somer Şef, nasıl bu seviyelere geldiğini ve nasıl Masterchef jürisi olduğunu birer birer anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 09:19 GÜNCELLEME 21.10.2024 09:19 HAYAT
Somer Şef sırrını ilk kez açıkladı! "İstediğimi yaptıramadığım için..."

Konuşma tavır ve yorumları ile adından söz ettiren Somer Sivrioğlu bugüne dek kimsenin bilmediğini sırrını ilk kez açıkladı. Hülya Avşar'ın programına konuk olarak katılan Somer Şef çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Somer Sivrioğlu, şef olma macerasını anlatırken, kendi istediğini şeflere yaptıramadığı için şef olmaya karar verdiğini şu sözlerle anlattı: Ben önce restoran yöneticisiydim. Sonra şef oldum. Ben istediğimi yaptıramadığım için şef olanlardan bir tanesiyim. Benim eğitimimim turizm otel işletmeciliği üstüne. Benim şeflik eğitimim yok. Kendim geçtim mutfağa ve kendim yapmaya başladım. 

Orhan Gencebay'ı sarsan haber! 46 yıllık eşi Sevim Emre...

Masterchef ile yollarının kesişme hikayesini anlatan Somer Şef, nasıl Masterchef jürisi olduğunu ise şöyle ifade etti: 

Aslında çok komik bir tesadüf oldu. Her yıl Türkiye'ye bir ay geliyordum zaten Avustralyalı gurmeleri ve yazarları getiriyordum. O sene geldiğimde de konferansa konuşmacı olarak çıkacaktım. Konferans iptal oldu. O sırada da Masterchef falan okudum. Gideyim bari bir programa dedim. Bir arkadaşıma söyledim, yapımcılara ulaştılar. Aradaki misafir şef olayını atlamış birisi. Onlar da uzun zamandır beni arıyorlarmış.

Demet Akalın'dan kötü haber! Hastanelik oldu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR