Gözaltına alınan Dilan Polat ve kardeşi için karar verildi

Gittikleri gece kulübünde hayasızca hareketlerde bulundukları için gözaltına alınan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu için karar verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 21:32 GÜNCELLEME 21.10.2024 21:33 HAYAT
Gözaltına alınan Dilan Polat ve kardeşi için karar verildi

Beşiktaş'taki bir gece kulübünde çekilen görüntülerde haklarında hayasızca hareketler suçundan soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Sıla Doğu nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Fenomen kardeşler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Tahliye partisi veren ve sahnede hayasızca hareketlerde bulunan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, başlatılan soruşturma kapsamında yapılan incelemelerin ardından gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında basın yayın organlarında çıkan haberler, sosyal medya platformlarındaki videolar incelendi. Polat ve Doğu kardeşler hakkında TCK'nın 225. maddesinde düzenlenen 'Hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatıldı. Dilan Polat ve Sıla Doğu ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ADLİ KONTROL TEDBİRİ TALEP EDİLDİ

İstanbul'da bir eğlence mekanındaki hareketleri nedeniyle haklarında 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen başlatılan soruşturma çerçevesinde adliyeye sevk edilen Dilan Polat ve Sıla Doğu, 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada 3 gün imza atma yükümlülüğü şeklinde adli kontrol kararı verdi.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR