Murat Boz'u yıkan ölüm haberi! Sanat camiası yasta

Murat Boz, Ercan Saatçi ve Aşkın Nur Yengi gibi şarkıcılar bu ölüm haberi ile sarsıldı. Sanat camiası için önemli isimler arasında alan çok sayıda sanatçı yetiştiren Faris Akarsu'nun vefat haberi "Derin üzüntü içindeyiz" denerek verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 09:47 GÜNCELLEME 25.10.2024 09:47 HAYAT
Murat Boz'u yıkan ölüm haberi! Sanat camiası yasta

Çok sayıda sanatçını  keşfedilmesinde etkin rol oynayan, Murat Boz, Ercan Saatçi ve Aşkın Nur Yengi, Mahsun Kırmızıgül ve daha nice şarkıcının öğretmenliğini yapan Faris Akarsu'dan ölüm haberi alındı.

Birçok üniversitesinin müzikal bölümünün kurucusu olan ve piyanist ve piyano öğretmenliği yapan Faris Akarsu'nun hayatına dokunduğu isimler arasında Ufuk Yıldırım, İzel Çeliköz, Çelik Erişçi, Ercan Saatçi, Yıldız Asyalı da vardı. 

Filiz Akın'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme duyuruldu! 42 günden beri...

Faris Akarsu'nun ölüm haberi, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından şu sözlerle duyuruldu: 

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'mıza uzun yıllar emek vermiş, verdiği Batı Müziği, Kompozisyon ve Analizi, Piyano, Toplu İcra ve Batı Müziği Solfej dersleriyle sayısız öğrenciler yetiştirmiş duayen hocamız Faris Akarsu’yu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, camiamıza ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Müge Anlı'dan TUSAŞ açıklaması! Hain saldırı hakkında...

Şarkıcı Murat Boz ise hocasına şu sözlerle veda etti: Ülkemizin yetiştirdiği en önemli müzik insanlarından bir tanesiydi sevgili hocam Faris Akarsu. Vefat haberini almaktan dolayı çok büyük bir üzüntü içerisindeyim. Ben dahil benim gibi yüzlerce öğrenciye çok emeğiniz geçti. Hakkınız ödenmez. Nurlar içinde uyuyun. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR