Penguen gibi yürüyen tavuk kümesten dışlandı!
Batman'ın Kozluk ilçesi Yeşilyurt mezrasında aşırı sıcaktan felç geçiren tavuk bir süre sonra kanat çırpmamaya başladı. Yürüyüşü penguene benzeyen tavuğun başına gelmeyen kalmadı.
ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2010 13:12
GÜNCELLEME 27.11.2010 13:12
Hayvanlar alemi
Batman'ın Kozluk ilçesi Yeşilyurt mezrasında yürüyüşü penguene benzeyen tavuk, kümesteki diğer tavuklar tarafından dışlandı.
Çiftçilik yapan Aslan Kavak'a ait tavuk, penguene benzetilen yürüyüşü ile herkesin ilgisini çekiyor.
Kavak, yaptığı açıklamada, tavuğun aşırı sıcak nedeniyle felç geçirdiğini belirterek, kanat çırpmamaya başlayan tavuğun bir süre sonra penguen gibi yürümeye başladığını söyledi.
Ben zamanla tavuğun bu tavırlarına alıştım ve kesmekten vazgeçtim.
Mezramızda herkesin maskotu oldu. Penguen gibi yürüyüşü ile dikkati çeken bu tavuğu da diğerleri gibi kümeste besliyorum'' dedi.
KAYNAK : AA