Akil adamlardan Bahçeli'ye ilginç davet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, akil insanlara yönelik ağır eleştirilerine heyetin İç Anadolu Bölgesi Başkanı Ahmet Taşgetiren'den cevap geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2013 11:48 GÜNCELLEME 10.04.2013 18:07 İç Politika
Akil adamlardan Bahçeli'ye ilginç davet

Kanal A'da yayınlanan Siyaset Masası programında Bedrettin Uğur'a konuşan Taşgetiren, Bahçeli'ye önemli bir de davette bulundu.

Taşgetiren'in eleştirilere cevabı ve Bahçeli'ye yaptığı davet şöyleydi: '' Bahçeli'nin kendisi gelsin. Bu memlekette genç çocuklar sokaklarda çok harcandı. Ülkücüsü de Komünisti de hatta İslamcısı da harcandı. Onları harcayanlar dolaşıyor. Onun için diyorum ki kendisi gelsin soracağı varsa kendisi sorsun. Konya'ya sokmayacaksa bizi o sokmasın. Yakışmıyor kendisine. Bahçeli çok sağduyulu açıklamalar yaptı, ülkücülerin sokağa itibar etmemesi adına önemliydi. Grup toplantısında yaptığı konuşmaları izlesin o imajdan memnunsa devam etsin. Ancak beğeneceğini düşünmüyorum. Bizdeki imajını bitirmesin. Bizi nereye koyuyor ve neden vuruyor. Hain ilan etmeye kalkıp, heyetteki isimleri tek tek sayması ve vurması. Kum torbası mı bu insanlar''

KAYNAK : Haber7