Metiner: Sizin Hürriyet'ten farkınız ne?

17 Aralık operasyonunun konuşulduğu canlı yayında AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner Bugün Gazetesini sert sözlerle eleştirdi. Metiner, "Sizin Hürriyet gazetesinden farkınız ne o zaman" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2013 20:40 GÜNCELLEME 19.12.2013 21:08 İç Politika
Metiner: Sizin Hürriyet'ten farkınız ne?

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner canlı yayında katıldığı programda Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan'a yüklendi. Metiner, "Gazetenizde operasyon ile ilgili yaşananların belgelendiğini yazıyorsunuz. Bu bir belge midir yoksa iddia mıdır?" diyerek sert çıktı.

DOĞRU ÇIKMAZSA ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?

Metiner, "İslami hassiyetiniz nereye gitti?, Ya bunların bir teki doğru çıkmazsa siz o zaman çıkıp özür dileyecek misiniz? Habercilik bu mudur? sorularını yönleterek Yavuz Arslan'a ağır yüklendi.

İSLAMİ AHLAK ANLAYIŞIYLA BAĞDAŞMIYOR

"Yaptığınız gazetecilik değildir" diyen Metiner, "Biz farklı gazetecilik yapmak zorundayız sevgili Adem Yavuz Arslan. Bizim bağlı olduğumuz ahlaki kayıtlarımız var. Özür dilemenin bir anlamı yok. Sen bugün kendi gazetenden şu bakana şu kadar para verildi ve belgelendi diyorsan bu iddia olmanın ötesine geçer. Ha bunlar kanıtlanır mahkeme aşaması sonlanırsa o zaman her türlü eleştiriyi getirebilirsin. Ama seçime doğru gidilirken AK Parti'ye karşı bir algı operasyonunun içinde yer almak islami ahlak açısından da bağışlanamaz bir hatadır. Gazetecilik değildir. Habercilik de değildir. Bugün TV ve Bugün gazetesinde islami ahlak anlayışıyla bağdaşmayan bir tavır var" dedi.

SİZİN HÜRRİYET'TEN FARKINIZ NE?

Arslan'ın "bu haberler her yerde var" demesinin ardından Metiner, "Sizin farkınız ne o zaman. Sizin Hürriyet gazetesinden farkınız ne o zaman?" diye sordu. 

KAYNAK : Haber7