AK Partili Hotar: HDP - MHP kol kola yürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "7 Haziran seçimlerinde Türkiye karşıtları birleşti." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2015 12:51 GÜNCELLEME 15.05.2015 12:51 İç Politika
AK Partili Hotar: HDP - MHP kol kola yürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 7 Haziran'daki Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde tüm Türkiye karşıtlarının birleştiğini belirterek, "Şehitlerimize sebep olmuş kişilerle o şehitlerin cenazelerinde slogan atanlar kol kola yürüyor" dedi.

Aynı zamanda AK Parti İzmir milletvekili adayı da olan Nükhet Hotar, seçim çalışmaları kapsamında Kiraz ilçesinde temaslarda bulundu. İlçe Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül'ü ziyaret eden Hotar, daha sonra AK Parti ilçe başkanlığında da partililerle bir araya geldi.

"BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Burada bir konuşma yapan Nükhet Hotar, ülkenin birliği, beraberliği, çocukların geleceği için bu seçimin çok önemli olduğunu, vatandaşların ülkesine, geleceğine, çocuklarına sahip çıkacağına inandıklarını belirtti.

Hotar, "İşimiz hiç kolay değil. AK Parti'ye karşı tüm Türkiye karşıtları birleşmiş durumda. Daha önce şehitlerimize sebep olmuş kişilerle o şehitlerin cenazesinde slogan atanlar kol kola yürüyor. Bu seçim 'AK Parti iktidarını nasıl götürebiliriz. Dünyaya 'One Minute' demiş olan bir lideri nasıl götürebiliriz, böyle çalışkan Başbakanı, çalışkan bir ekibini nasıl götürüp dolu bir hazineyi en çabuk sürede nasıl boşaltabilirizin' seçimi aslında'' diye konuştu.

AK Partinin 12 yıldır ülkemize kazandırdıklarını bol keseden vaatlerle muhalefetin geri döndürmesine, tekrar kuyrukların oluşmasına, IMF'nin kapısında nöbet tutan Türkiye olmasına kimsenin izin vermeyeceğini vurgulayarak, '' Türk milleti sağ duyuludur. Türk milleti ülkesini kurtuluş savaşında kadınıyla erkeğiyle savunmuştur. Bugün de ülkesinin kazanımlarının farkındadır ve bunun bozulmasına izin vermeyecektir" dedi.

İZMİR'İN EN UZAK YERİNE ŞEHİT ZİYARETİ

İzmir'in en uzak yeri olan Kiraz ilçesine 45 kilometre mesafedeki dağ köylerine giden Hotar, buradaki şehit ailelerini de ziyaret etti.

Tombullar Mahallesi'nde şehit İsmail Gezgin'in annesi Zeynep Gezgin'le sohbet eden Nükhet Hotar, "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çözüm Süreci bu noktada çok önemlidir'' dedi.

Hotar, daha sonra Veliler Mahallesi'nde şehit Dursun Hardal ile Hisar Mahallesi'ndeki şehit İbrahim Küçük'ün ailelerine de ziyarette bulundu.