Kılıçdaroğlu CHP'nin mi lideri yoksa HDP'nin mi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Kılıçdaroğlu bugün HDP’nin genel başkanı gibi konuşmaktadır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2016 14:34 GÜNCELLEME 10.11.2016 15:21 İç Politika
Kılıçdaroğlu CHP'nin mi lideri yoksa HDP'nin mi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, AK Parti Teşkilat Başkanlığı İl Teşkilat Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada seçimle gelip terörle iç içe girenlerin bunun hesabını vermesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi;

"Sayın Kılıçdaroğlu terörle siyaseti birbirine karıştırıyor. Terörle siyaseti, terörle milli iradeyi birbirine karıştırmamak gerekir. CHP’nin Parti Meclisi’nin toplanması sonucu yayımlamış olduğu bildiriye bakarsanız, onların da kafalarının karışık olduğunu görürsünüz. Kılıçdaroğlu, bir yandan AK Parti’nin TBMM’yi hiçe sayarak doğrudan PKK ile pazarlığa girdiğini savunmuş bir yandan da aynı cümle içerisinde Meclis’teki milletvekillerini tutuklayarak teröre hizmet ettiğini söyleyebilmiştir. AK Parti teröre hizmet etmez, terörle mücadele eder. Teröre hizmet etmek; onların bıraktığı yerden bayrağı devralmak, onların sözcülüğünü yapmaktır.

KILIÇDAROĞLU CHP'NİN Mİ LİDERİ YOKSA HDP'NİN Mİ?

Şu anda Sayın Kılıçdaroğlu, CHP’nin lideri midir, HDP’nin lideri midir? Kılıçdaroğlu bugün HDP’nin Genel Başkanı gibi konuşmaktadır. Adnan Menderes seçimle gelmişti seçimle mi gitti? Bunu Kılıçdaroğlu’nun da net bir şekilde kamuoyuna açıklaması gerekir. Türkiye bunları unutmadı, unutmayacaktır. Yeni anayasa ise yeni anayasa, başkanlık sistemi ise başkanlık sistemi, biz başkanlık sistemini sadece AK Parti için değil, bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum için gerekli olduğuna inanıyoruz. Başkanlık sistemini millete götürelim istiyoruz."