Bakan Yerlikaya'dan kararlılık mesajı: Bir çetenin bile nefes almasını istemiyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç çeteleriyle mücadelenin kararlılıkla süreceğinin mesajını verdi. Bakan Yerlikaya, "Bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2023 14:29 GÜNCELLEME 27.10.2023 14:46 İç Politika
Bakan Yerlikaya'dan kararlılık mesajı: Bir çetenin bile nefes almasını istemiyoruz

İçişleri Bakanı Yerlikaya,  'Türkiye'nin Huzuru Konya' konulu güvenlik toplantısına katıldı.

BAKANDAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEBRİK

Toplantı sonrası açıklama yapan Yerlikaya, Konya'da 120 günde polis ve jandarmanın düzenlediği 12 operasyonda 60 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bu operasyonlarda 17 kişinin tutuklandığını da belirten Yerlikaya, "Hem emniyetimi hem jandarmamı bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Baba ocağımın şehrinde ve bütün vilayetlerimizde, bir tane çetenin bile nefes almasını istemiyoruz. Adalete teslim edeceğiz. Terörist ile arasında hiçbir fark görmediğimiz zehir tacirlerine de hayatı zehretmeye devam ediyoruz" dedi.

'HİÇBİR ŞEKİLDE DURMAYACAĞIZ'

Mersin Limanı'nda dün gece ele geçirilen 616 kilo kokain operasyonunun zehir tacirlerine yapılan en güçlü operasyon olduğunu ifade eden Yerlikaya, "Dün gece Mersin Limanı'nda 616 kilo kokain ele geçirildi. Mersin Valiliği, Mersin Emniyet Müdürümüzü, Mersin istihbaratımızı ve narkotikten tüm arkadaşlarımızı, emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir iş yaptılar. Zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız sözünün şu ana kadarki en güçlü operasyonu oldu. Hiçbir şekilde Allah'ın izniyle durmayacağız" diye konuştu.

'IRKÇILIK VE NEFRET DİLİNİ TAKİP EDİYORUZ'

Göç sorununa da değinen Yerlikaya, "Milletimizin temiz siciline leke sürülmesine müsaade etmiyoruz. Gerek sosyal medyadan gerekse başka bir şekilde yabancı düşmanlığı, ırkçılık, nefret dili, bunları takip ediyoruz. Toplumumuzda bu noktalarda nifak sokulmasına izin vermiyoruz, vermeyeceğiz" dedi.

 

KAYNAK : DHA
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR