CHP'li Emir: Kılıçdaroğlu'nu destekliyor gibi gözüküp desteklemeyecek arkadaşlarımız var

Hafta sonu yapılacak CHP kurultayına ilişkin konuşan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, "Değişimci olmak cesaret ister ama Genel Başkan'ımızı destekliyor görünen arkadaşlarımız arasında farklı davranışlar gösterecek kişiler de var." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2023 16:23 GÜNCELLEME 01.11.2023 16:23 İç Politika
CHP'li Emir: Kılıçdaroğlu'nu destekliyor gibi gözüküp desteklemeyecek arkadaşlarımız var

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP TBMM Grubu'nun 130 milletvekilinden 95'i olarak hafta sonu yapılacak 38. Olağan Kurultay'da, Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme yönünde imza verdiklerini söyledi.

Ancak imza listesinde yer alan bazı milletvekillerinin bundan haberi olmadığı iddia edildi. Listede imzası olduğu belirtilen onlarca vekilin TBMM'deki basın toplantısında yer almaması da dikkat çekti.

"DESTEKLİYOR GİBİ GÖZÜKEN BAZI ARKADAŞLAR FARKLI DAVRANACAK"

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, TBMM'de yaptığı basın açıklamasında bir gazetecinin "CHP milletvekilleri Kılıçdaroğlu'na adaylık için imza verdiler. 95 imzadan bahsediliyordu, 68 kişi burada hazır bulundu. Değerlendirmeniz nedir?" şeklindeki sorusunu yanıtladı.

Emir "Değişimciler için imza atan, Özgür Özel için imza veren hiç kimsenin daha sonra kararını değiştirmesi veya kabine girdiğinde farklı davranması mümkün olmayacak. Değişimci olmak cesaret ister ama Genel Başkan'ımızı destekliyor görünen arkadaşlarımız arasında farklı davranışlar gösterecek kişiler de var." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA, Haber7
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR