'Al paketi vur tokadı' sözüne cevap

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin (al paketi, vur tokadı) sözüne atıfta bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2011 16:59 GÜNCELLEME 19.05.2011 16:59 İç Politika
'Al paketi vur tokadı' sözüne cevap

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin (al paketi, vur tokadı) sözüne atıfta bulunarak, ''O, daha Kayseri tokadının ne olduğunu bilmiyor. 12 Haziran'da milletten öyle bir tokat yiyecek ki ağız üstü oturup, bir daha kalkamayacak'' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Talas ilçesinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yaptıkları köy ve mahalle gezilerinde vatandaşın memnuniyetini gördükleri için mutlu olduklarını belirterek, hizmetlerin devam edeceğini kaydetti.

''Muhalefet olayın farkında. Milletin AK Parti'ye teveccühünü, Başbakanımızın ak kadrolarına inancını bildiklerinden dolayı, milletin kafasını bulandırmak için, iftara kampanyasını alıp götürüyorlar'' diyen Elitaş, şöyle devam etti:

''Hırsızlık, yolsuzluk diyorlar. 2002 yılında biz iktidara geldiğimizde Türkiye Cumhuriyeti'nin kasası tam takır, kuru bakırdı. Önüne gelen etrafına peşkeş çekip, kasayı tırtıklamış. 21 banka batmış, Halk, Emlak ve Ziraat bankalarının görev zararı 20 milyar doları aşmıştı. O paranın bugünkü değeri 258 milyar dolar. Yani bu 400 katrilyon liradır. Bu para ülkemizin bu seneki bütçesinden fazla. Siz o kadar büyük zararı, nasıl verdiniz? Duble yol mu yaptınız, demir yolu mu, havaalanı mı, köylere kilitli parke mi döşediniz? Yolsuz köy kalmasın diye yol mu yaptınız? Susuz köy kalmasın diye su mu götürdünüz? Fakir fukaraya yardım mı ettiniz?''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin iktidara geldiklerinde dar gelirliler için yaptıkları 500 bin TOKİ konutunun hesabını soracaklarını söylediğini hatırlatan Elitaş, şunları söyledi:

''Bu millet 12 Haziran'da onlardan hesabın en güzelini soracaktır. Hani genel başkanları 'al paketi vur tokadı) diyor ya o daha Kayseri tokadının ne olduğunun farkından değil. 12 Haziran'da Kayseri tokadını öyle bir yiyecek ki ağız üstü oturup bir daha kalkamayacak.''

KAYNAK : AA