Efsane kulübün içler acısı hali! Doğalgazı bile yok

İzmir'in köklü kulüplerinden Altay'ın ödenmeyen faturalar nedeniyle yaklaşık 1 aydır doğalgazının kesik olduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2024 14:41 GÜNCELLEME 10.06.2024 18:08 ALT LİGLER
Efsane kulübün içler acısı hali! Doğalgazı bile yok

Mali ve sportif açıdan tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Altay'da sular durulmuyor. Takımda yer alan oyuncuların alacaklarını tahsil edemediği için ayrılık aşamasına geldiği kaydedilirken, bir flaş gelişme de tesislerde yaşandı.

İzmir ekibinin, Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'ndeki doğal kazının ödenmeyen faturalar nedeniyle yaklaşık 1 aydır kesik olduğu öğrenildi.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz ay elektrik faturasının da ödenmemesi üzerine yaklaşık 6 saat boyunca elektriklerin kesildiği ve daha sonra yöneticilerin kaynak bulup tekrar açtırdığı ifade edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR