Balıkesirspor, Levent Eriş'le sözleşme imzaladı

Balıkesirspor, Teknik Direktör Levent Eriş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Abdullah Bekki, yönetim kurulu üyeleri, Levent Eriş ve yardımcıları katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.06.2024 18:34 GÜNCELLEME 27.06.2024 18:34 ALT LİGLER
Balıkesirspor, Levent Eriş'le sözleşme imzaladı

7 Haziran'da gerçekleşen genelkurul ile göreve geldiklerini hatırlatarak başlayan Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, “Bu genel kurulunun sonrasında yeni oluşan yönetim kurulumuz ile öncelikli olarak yapılması gerekenler ile ilgili olarak kendimize bir takvim oluşturduk ve bu takvim doğrultusunda ilerliyoruz. Yönetim kurulumuz ile birlikte kulübümüzü tanımaya çalışıyoruz. Yapıyı tanımaya, anlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmaların sonucunda yaklaşık bir haftadan bu tarafa sık sık görüştüğümüz Levent Eriş hocamız ile anlaşma sağladık. Bu süreçte bize her konuda çok güzel yaklaşımları olan hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Levent Eriş ise, “Yönetimin coşkusunu ve camiayı yeniden ayağa kaldırmak için yaptıkları çabayı görmek çok güzeldi. Bize de talip olan kulüpler oldu ama hiçbirinin heyecanı ve coşkusu beni memnun etmedi. Çalışacağımız ve yapacağımız çok iş var. Bizim tek hedefimiz var bu sene bu takımı şampiyon yapmak. Transfer politikasında ince eleyip sık dokuyacağız ve kaliteli bir oyuncu politikası izleyeceğiz. Balıkesir'e yeni bir başarı hikayesi yazmak için geldim” dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR