3. Lig ekibinden 41 bin kişilik Filistin koreografisi!

TFF 3. Lig'in 16. haftasında oynanan Bursaspor - Düzcespor karşılaşmasında, maç öncesi seremonide Bursaspor tribünlerinde Filistin bayrağı koreografisi yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2025 17:06 GÜNCELLEME 20.01.2025 08:56 ALT LİGLER
3. Lig ekibinden 41 bin kişilik Filistin koreografisi!

Bursaspor bugünkü maçta 41 bin 480 seyirci ile rekor serisini devam ettirdi. İsrail ile Hamas'ın ateşkes anlaşması yapması üzerine yeşil-beyazlı taraftarlar Gazze'de zulme uğrayan insanlar için kırmızı, beyaz ve yeşil renkte bayrak salladı. Stadyumdan da Özgür Filistin marşı çalındı.

FİLİSTİN BAYRAĞI OLUŞTURULDU!

TFF 3. Lig'in 16. haftasında Bursaspor, sahasında Düzcespor ile karşılaştı. Maç öncesi seremonide taraftarlar; kırmızı, siyah, yeşil ve beyaz renkli pankartları açarak Filistin bayrağı oluşturdu. Yapılan koreografi büyük alkış aldı.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR