Abdi İbrahim dünya devleriyle buluştu

Abdi İbrahim Paris’te gerçekleşen dünyanın en büyük ve kapsamlı ilaç fuarı CPhIWorldwide’da dünya devleriyle buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2014 11:41 GÜNCELLEME 16.10.2014 11:41 İş Dünyası
Abdi İbrahim dünya devleriyle buluştu

Abdi İbrahim, bu yıl 7-9 Ekim tarihlerinde Paris’te gerçekleşen CPhIWorldwide’a etkin katılım sağlayarak, uluslararası pazarlardaki bilinirlik ve işbirliği olanaklarını artırmak yönünde önemli adımlar atmaya devam ediyor. 

Küresel bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türk ilaç sektörün köklü ve öncü şirketi Abdi İbrahim, organizasyonda 100'ün üzerinde firma ile görüşerek önemli iş birlikleri kurma ve yeni açılımlar yaratma şansı yakaladı.

Uluslararası firmaların yanı sıra, Kuzey Afrika, Iran, Doğu Avrupa ve Kafkaslardan gelen birçok yerel büyük firmalar ile de temasta bulunarak verimli bir fuar süreci geçirdi.

Türkiye’nin akredite olmuş ilk ve en büyük ilaç Ar-Ge merkezini bünyesinde barındıran Abdi İbrahim, Ar-Ge faaliyetleri aracılığıyla bioeşdeğerlik çalışmalarında yüksek başarı oranı yakalamayı, eşdeğer ürün geliştirme süreçlerini hızlandırmayı, gerek Türkiye gerekse Avrupa için Ortak Teknik Doküman (CTD) dosyalarının hazırlanmasını ve değer katılmış yenilikçi ürünler geliştirmeyi hedeflemekte.

KAYNAK : Ekotrent