Bayram alışverişinden dönen yaşlı çiftin acı ölümü

Isparta’da bayramda gelecek çocukları için alışveriş yapan yaşlı çift motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 09:25 GÜNCELLEME 07.07.2022 09:28 ÜLKE'DE BUGÜN
Bayram alışverişinden dönen yaşlı çiftin acı ölümü

Kaza, Çünür Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Bektaş Ö.'nün kullandığı 37 ABF 477 plakalı motosiklet, Çünür Mahallesi'nde ana cadde üzerinden yaya geçidinden geçmeye çalışan Mehmet (70) ve Kıymet Saraç (67) çiftine çarptı. Kaza sonrası 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sağlık görevlileri Saraç çiftinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada ağır yaralanan sürücü Ahmet Bektaş Ö. ise ambulansla Şehir Hastanesine kaldırıldı. Çiftin cenazesi incelemenin ardından Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.



Kaza sonrası olay yerinde savcı ve polis incelemelerde bulundu. Mehmet ve Kıymet Saraç çiftinin bayramda gelecek çocukları için alışveriş yaptıktan sonra eve dönerken kazanın yaşandığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR