Çatalca için üretildi çatalca ile paylaşıldı

Çatalca’da halkla kurduğu gönül köprüleriyle taraflı-tarafsız herkes tarafından çok sevilen Mesut Üner ilçede yine bir ilkin müjdesini verdi. Bu müjde sadece Çatalca’da değil tüm İstanbul ve Türkiye’de ses getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2022 14:23 GÜNCELLEME 05.01.2022 14:23 ÜLKE'DE BUGÜN
Çatalca için üretildi çatalca ile paylaşıldı

Yakın dönemde ilçeye kazandırılan hizmetlerle Çatalca altın çağını yaşarken, Çatalca Belediyesi bütçesi bu yıl cumhuriyet tarihinde ilk kez artı vermişti. Bütçe artı verirken ilçede bulunan Halk Bankası binası satın alınarak belediye mülklerine katılmıştı. İşte böylesine gurur veren tabloyu Çatalca’ya yaşatan Başkan Mesut Üner’den ilçe halkına bir müjde daha geldi. Çatalca Belediyesine ait arazilerde ekilen ayçiçekler biçildi ve biçilen ayçiçeklerden sıvı yağ üretimi gerçekleştirildi. Üretilen sıvı yağlarda Çatalca’daki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı yapılmaya başladı. Bu muhteşem çalışma Çatalca’da bir ilk olurken, sadece ilçede değil tüm İstanbul ve Türkiye’de ses getirdi.

“HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”  

Çatalca tarihinde ilklerin arasına giren bu değerli çalışma sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’mız için üretiyor ve Çatalca’mızla paylaşmaya devam ediyoruz. Çatalca’mızda bir ilki daha yaşatmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Belediyemize ait yaklaşık 178 dönüm arazimizde yetiştirdiğimiz ayçiçeklerden 2500 adet 4 litrelik sıvı yağ ürettik ve ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımını sağladık. Siz değerli halkımıza olan sevgimizden ve ilçemize olan sevdamızdan güç alarak, Çatalca’mız için üretip Çatalca’mızda paylaşmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun.’’ dedi.