İstanbul’da 26 milyon liralık feci kaza! Rus iş adamı lüks aracıyla bariyerlere girdi

İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen olayda bir Rus iş adamı, Lamborghini marka 26 milyon liralık lüks aracının kontrolünü kaybederek bariyerlere girdi. Kazada lüks araç kullanılamaz hale geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2022 17:56 GÜNCELLEME 28.12.2022 17:57 ÜLKE'DE BUGÜN
İstanbul’da 26 milyon liralık feci kaza! Rus iş adamı lüks aracıyla bariyerlere girdi

Olay, saat 14.30 sıralarında Ambarlı Limanyolu'nda yaşandı. Rus bir iş adamı olduğu öğrenilen ve kimliği öğrenilemeyen şahıs 26 milyon lira piyasa değerindeki Lamborghini marka aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere vurdu.

LÜKS ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Araç kaza sonrası kullanamaz hale geldi. Olay yerine ihbar üzerine gelen polis kazayla ilgili rapor tuttuktan sonra araç otoparka çekildi. Araç sahibi Rus iş adamı ise avukatıyla beraber emniyete geçti.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR