İstanbul’da 17 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye meydan dayağı!

İstanbul Fatih'te annesi ve kardeşiyle yürüyüş yapan 17 yaşındaki H.A.T., kendisini takip eden A.Y. tarafından fiziksel tacize uğradı. Genç kızın çığlıkları sonrası vatandaşlar A.Y.'ye meydan dayağı atarak polise teslim etti.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2023 16:18 GÜNCELLEME 09.01.2023 09:10 ÜLKE'DE BUGÜN
İstanbul’da 17 yaşındaki kızı taciz eden şüpheliye meydan dayağı!

Olay geçtiğimiz Çarşamba günü 11.00’da Fatih Zeyrek Mahallesi Kovacılar Sokak üzerinde bulunan bir otelin önünde meydana geldi. İddiaya göre 48 yaşındaki A.Y. isimli şüpheli, annesi ve kardeşiyle yürüyüşe çıkan H.A.T.’ yi takip etti.

GENÇ KIZA FİZİKSEL TACİZDE BULUNDU

Belirli bir süre aileyi takip eden şüpheli daha sonra 17 yaşındaki genç kıza fiziksel taciz girişiminde bulundu. Genç kızın çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar olaya müdahale ederek taciz şüphelisi A.Y.’yi darp etti.

TACİZCİ SAPIK TUTUKLANDI

Vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, taciz şüphelisini gözaltına aldı. Taciz edilen genç kız ve annesi şüpheliden şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli A.Y., adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'POLİS GELENE KADAR ETKİSİZ HALE GETİRDİK'

Olaya müdahale eden Yavuz Oğraş, “Ben içerideydim çalışan arkadaşlarımız ile birlikte dışarıdan ses gelince çıktık. Baktım biri bu tarafa doğru kaçmaya çalışıyor, onu tuttuk. Adam 17 yaşındaki genç kızı taciz etmiş. Yakalayıp buraya getirdik. Polisi arayıp, gelmelerini bekledik. Olayı görenlerde müdahale etti. Şuraya getirip etkisiz hale getirdik. Polis gelip ters kelepçe yaptıktan sonra götürdü. Taciz olayını duyduktan sonra müdahale etme gereksinimi duyduk. Bakar mısın diye bana seslendiler, seslere çıktım. Otelin çalışanıyız hırsızlıkta olabilir otelin müşterisine mi bir şey oldu başka insanlara mı diye baktık. Taciz girişimini duyunca olaya müdahale ettik. Daha sonra polisi aradık, polisi arayanda bendim. Polis gelene kadar şu köşede etkisiz halde beklettik” dedi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde genç kızı taciz eden şüphelinin kaçtığı görülüyor. Kaçan şüpheliyi gören vatandaşlar duruma müdahale ediyor. Şüphelinin bir süre darp edildikten sonra etkisiz hale getirildiği güvenlik kamerasına yansıyor.

KAYNAK : İHA, DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR