Kadın avukat park yeri kavgasında annesini ezdi

İstinye'deki bir AVM otoparkında park yeri yüzünden başka bir kadın sürücüyle tartışan Avukat İlay Nehir İ., öfkelenip aracıyla ani manevra yapınca, annesine, kayınvalidesine ve engelli çocuğuna çarptı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2023 13:50 GÜNCELLEME 04.03.2023 13:56 ÜLKE'DE BUGÜN
Kadın avukat park yeri kavgasında annesini ezdi

İstanbul'da avukat İlay Nehir İ., yanına annesi Aynur A., kayınvalidesi Sıttıka İ. ve engelli oğlu Selim İ.'yi de alıp beyaz Land Rover marka aracıyla İstinye'deki bir alışveriş merkezine gitti. İddiaya göre kadın avukat, AVM otoparkında başka bir kadın sürücüyle park yeri yüzünden tartıştı. Avukatla beraberindekiler aşağıya indi; tartışma bir süre daha devam etti. Öfkeyle aracına binen avukat, sinirleri gerildiği için kontrolsüz bir manevra yaptı; bu sırada önünde duran ailesine çarptı.

KAYNANASI ŞİKAYETÇİ DEĞİL

Kaza nedeniyle şoka giren İlay Nehir İ. panik halinde çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan avukatın ağır yaralı annesi Aynur A., hayatını kaybetti. 4 ay önce yaşanan olay sırasında ayağından yaralanan kayınvalide Sıttıka İ. ise gelininden şikâyetçi olmadı. Olay anını da anlatan Sıttıka İ., "Tartışma büyümesin diye aracına binen gelinim, öne doğru manevra yaparak bize çarptı. Biz yere düştük ve ayağımdan yaralandım. Olayın kaza olduğunu, gelinimin herhangi bir kastının olmadığını düşünüyorum" dedi. Olay günü yurtdışında olan İlay Nehir İ.'nin avukat eşi Serkan İ. de oğlunun durumu hakkında şöyle konuştu: "Oğlumda tam teşhis konmayan bir gelişim geriliği olduğu için konuşamamaktadır. Bu sebeple ifade veremez."

BİR ANLIK SİNİRLE!

Savcılık kazayla annesinin ölümüne neden olan avukat İlay Nehir İ. hakkında soruşturma başlattı. Kadının ifadesinde bir anlık sinirle aracın hâkimiyetini kaybettiği için kazanın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

KAYNAK : Neslihan KESKİN- Akşam
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR