Evini ilaçlarken komşularını hastanelik etti

İstanbul Küçükçekmece’de bir kişinin böceklere karşı evini ilaçlaması sonucu, üst katında yaşayan anne ve iki çocuğu zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2024 17:12 GÜNCELLEME 17.05.2024 17:16 ÜLKE'DE BUGÜN
Evini ilaçlarken komşularını hastanelik etti

Olay, sabah saatlerinde Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı binanın 2’nci katında oturan kadın, eşi işe gittikten sonra evini böceklere karşı ilaçladı. Bir süre sonra ilacın kokusu tüm binaya yayıldı. Üst katta oturan anne ve iki çocuğu ilacın kokusu nedeniyle fenalaştı. İhbar üzerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ve AFAD ekipleri inceleme yaparken sağlık ekipleri ise, ilk müdahalenin ardından anne ve iki çocuğunu hastaneye kaldırdı. Zehirlenen 3 kişinin tedavisine Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edilirken hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR