Şişli'deki tehlikeli yolculuk kamerada

İstanbul Şişli'de bir kadının kucağındaki çocukla kasksız bir şekilde motosiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2024 12:31 GÜNCELLEME 08.09.2024 12:39 ÜLKE'DE BUGÜN
Şişli'deki tehlikeli yolculuk kamerada

Görüntüler, önceki gün saat 08.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy’de meydana geldi. Bir motosikletli, arkasında oturan bir kadın ve çocukla yolculuk yaptı. 34 DYD 889 plakalı motosiklet sürücünün kask taktığı motosiklette seyahat eden anne ve çocuğun kaskı olmadığı görüldü. Annenin çocuğu kucağında taşıdığı anlar ise tepki çekti.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Tehlikeli anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün eşini ve çocuğunu kasksız taşıdığı motosiklette yolculuk yaptığı görülüyor. Ayrıca, annenin motosiklette seyahat ederken çocuğu kucağında tuttuğu da gözüküyor.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR