Tayfa ekipleri depremzedeleri unutmadı

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Tayfa ekipleri, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde depremzede kardeşlerini yalnız bırakmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2025 09:11 GÜNCELLEME 08.02.2025 09:12 ÜLKE'DE BUGÜN
Tayfa ekipleri depremzedeleri unutmadı

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Tayfa ekipleri, asrın felaketinin yıl dönümünde depremzede kardeşlerini unutmadı ve rotalarını Adıyaman’a çevirdi.

ADIYAMA'A DESTEK ZİYARETİ 

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 6 Şubat’ta çocuklar ve gençler için yola çıkan ekip, depremden en çok etkilenen illerden biri olan ve Esenler’in kardeş şehri olan Adıyaman’a ulaştı. Tayfa ekibi, ziyaretlerinin ilk durağında depremde hayatını kaybedenlerin kabirlerini ziyaret ederek onları dualarla andı.

Daha sonra konteyner kentlerde yaşayan çocuklarla bir araya gelen gençler, onlarla keyifli vakit geçirdi. Gün boyunca çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, yüz boyama etkinliği ile hayal ettikleri karakterlere büründüler.

DOSTLUK KAZANDI

Bu anlamlı ziyarete, Esenler Belediye Spor Kulübü voleybol takımı da eşlik etti. Depremzede gençlerle birlikte düzenlenen "Kardeşlik Turnuvası", büyük bir heyecana sahne oldu.

Seyir zevki yüksek geçen müsabaka, dostluk ve dayanışma ruhuna uygun bir şekilde tamamlandı. Her iki takım da madalyalarını alırken, yaşadıkları mutluluk yüzlerinden okunuyordu.

 

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR