Küçükçekmece'de dehşet: Arkadaşını döner bıçağıyla öldürdü! Cinayet nedeni...

İstanbul Küçükçekmece'de arkadaşının motosikletini tamir etmesini istediği 16 yaşındaki Yusuf Demirci, çıkan tartışma sonucunda 3 kişinin döner bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Demirci, kurtarılamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2025 16:18 GÜNCELLEME 09.07.2025 16:57 ÜLKE'DE BUGÜN
Küçükçekmece'de dehşet: Arkadaşını döner bıçağıyla öldürdü! Cinayet nedeni...

Olay, 6 Temmuz Pazar gece saatlerinde Yeni Mahalle'de bir sokakta meydana geldi.

MOTOSİKLETİ TAMİR ETMEK İSTEMEDİ

  • İddialara göre, arkadaşı, Yusuf Demirci’den motosikletini tamir etmesini istedi.

  • Yusuf Demirci ise motosikleti tamir edemeyeceğini söyledi.

  • İki arasında telefonda sözlü tartışma başladı ve arkadaşı Yusuf Demirci’yi Küçükçekmece’de bir sokağa çağırdı.

  • Sokağa gelen Yusuf Demirci'ye onu bekleyen arkadaşı ve yanında bulunan 2 kişi döner bıçağıyla saldırdı.

  • Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Demirci yere yığılırken 3 kişi olay yerinden kaçtı.

AĞIR YARALANAN GENÇ KURTARILAMADI 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri döner bıçağı ile ağır yaralanan kişiyi ambulans ile hastaneye götürdü.

Şüpheliler bir süre sonra yakalanırken, yoğun bakımda 2 gün kalan Yusuf Demirci bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

"BIÇAKLAYANLAR OĞLUMUN EN YAKIN ARKADAŞLARI"

Baba Tahsin Demirci, "2 arkadaşın tartışmasından dolayı böyle olmuş, biz öyle biliyoruz. 3 arkadaş gelmişler Yusuf’u çağırmışlar. Motosikleti yaparsın, yapamazsın tartışması. 'Sen Kimsin lan' derken çocuğu bıçaklamışlar. Adalet inşallah tecelli eder. Ben ne yaşadıysam oda aynısını yaşasın. Bıçaklayanlar oğlumun en yakın arkadaşları. Şu an bir tane evladım orada. Başkalarının canı yanmasın." dedi.

"ÇOCUĞUMU DOĞRAYARAK ÖLDÜRDÜLER"

Anne Nazan Demirci ise, "Sözlü tartışmadan sonra o, ona 'Sen gel' diyor. Benim çocuğum daha 16 yaşındaydı. Birbirlerine laf söylemişler. 'Gel adam değilsin' şeklinde çocuğum dışarı çıkmış. Döner bıçaklarıyla çocuğumun bütün organlarını doğrayarak öldürdüler. Onlardan kimse bizi aramadı. Çocuğumu yaktılar başka anneler yanmasın. Ben Cumhurbaşkanıma sesleniyorum önce Allah’ın adaletine sonra onun adaletine güveniyorum. Benim çocuğumun kanını yerde bırakmayacağına inanıyorum. Benim çocuğum daha 16 yaşında. Eli ekmek tutmaya başlamıştı. Ben anne olarak yandım, bittim. Öldüm. Biz daha nasıl dayanırız. Biz onun düğününe gideceğiz derken cenazesini aldık. Başka aileler yanmasın." diye konuştu.

Düzce'de cinayet: Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Tekirdağ'da cinayet: Yolda yürürken öldürüldü

İzmir'de korkunç cinayet: Üç kardeşi birden öldürdü!

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR