78 yaşındaki adam 28 gündür kayıp! Telefon sinyali o bölgeyi gösterdi

İstanbul Çekmeköy'de kaybolan alzheimer ve kalp hastası Mehmet Pamukçuoğlu'nu (78) arama çalışmaları 28'inci günüde devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2026 16:19 GÜNCELLEME 14.01.2026 16:55 ÜLKE'DE BUGÜN
78 yaşındaki adam 28 gündür kayıp! Telefon sinyali o bölgeyi gösterdi

Taşdelen, Soğukpınar Mahallesi'nde 19 Aralık'ta meydana gelen olayda geliniyle birlikte torununu okuldan almaya giden alzheimer ve kalp hastası Mehmet Pamukçuoğlu, gelini torunuyla ilgilendiği sırada kayboldu.

  • Yakınlarının kayıp ilanı vermesinin ardından ekipler tarafından arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı.

  • 28 gündür aranan Pamukçuoğlu hala bulunamadı.

  • Kaybolan adamın telefonu sinyalinin en son ormanlık alan yakınından sinyal vermesi üzerine ekipler arama çalışmalarını bu alanda yoğunlaştırdı.

 

250 KİŞİLİK EKİP ARIYOR 

Ekiplerin arama çalışmalarına katılan oğlu Ali Pamukçuoğlu, "Bugün 28 gün oldu. 19 Aralık'ta kayboldu. O gün bugündür gece gündüz arıyoruz. Bir sonuç alamadık. Çok üzgünüz. Gören, duyan, bilen kim varsa emniyet olur, biz oluruz haber verirlerse çok seviniriz. 250 kişilik bir ekip, yaklaşık 3-4 gündür AKUT, ÇEKUT, belediye ekipleri arama yapıyor. 19 Aralık'ta telefon sinyali kapanıyor. Ben aradığımda 'Ben kayboldum. Ben kayboldum' diye sayıklıyordu. Telefonu açıyordu ama kulağına götürmüyordu. Defalarca aradım kendisiyle konuşamadım." dedi.

30 kez bıçaklanarak öldürülmüştü: Kamuoyunu sarsan Gülden cinayetinde karar değişti!

Bursa'da sipariş kâbusu! Eşine dostuna kadar sıçradı: 400 kurye kapısına dayandı

Huzurevi sakini, 3 arkadaşını öldürdü! İşte istenen ceza...

Teyzesini öldürüp, cesedini kolonya dökerek yakan katilin ilk ifadesi

İSTANBUL'DA TEDAVİ İÇİN GETİRİLDİ 

Kamera kayıtlarında ormanın alt kısmında 6 buçuk saat boyunca yürüdüğünü belirten Ali Pamukçuoğlu, "Ormanın yanına kadar geliyor. Ormana giriyor. Dünde ormancı arkadaş elinde poşet olan aynı resimdeki kişiyi gördüğünü söyledi. Burası çok geniş bir alan. Ekipler gece gündüz arıyorlar. Bir buçuk sene önce Alzheimer hastalığına yakalandı. Doktora götürmek için 16 Aralık günü Kilis'ten İstanbul'a getirdim. 2 gün sonra cuma günü kayboldu. Pazartesi günü normalde doktora götürecektim. Biz İstanbul'da oturuyoruz. Hasta olduğu için onu aldım buraya getirdim. Kış ayını da yanımızda geçirmesini istedik. Kilis'te yalnızlardı. Doktorada götüremedik. Endişeliyiz. Tek temennimiz sağ salim bulunması." diye konuştu.

 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR