Maçka Parkı’nda erkek cesedi bulundu! Maktulün kimliği dikkat çekti

İstanbul Şişli'de bulunan Maçka Parkı'nda çöpleri toplayan temizlik görevlileri çalıların arasında bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin Tuncay Yılmaz'a (29) ait olduğu tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2026 14:32 GÜNCELLEME 31.03.2026 17:20 3.SAYFA
Maçka Parkı’nda erkek cesedi bulundu! Maktulün kimliği dikkat çekti

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 08.30 sıralarında Maçka Parkı’nda temizlik yapan görevliler çalıların arasında bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Zeynep yaya geçidi kazasında can vermişti! 300 bin TL'lik dava geri çekildi

Hakkari'de su arızası sırasında ortaya çıktı! Görüntüsü ve cüssesi ürküttü

Kahramanmaraş'ta cinayet! Babasının boğazını keserek öldürdü

Kocaeli'dee cinayet! 17 yaşındaki çocuk göğsünden bıçaklanarak öldürüldü

Bilecik'te izleyenin içini sıkıştıran görüntü: Aç kalan köpekler birbirlerini yedi iddiası

HAREKETSİZ HALDE BULUNDU 

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede yerde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

MAKTULÜN 17 SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede hayatını kaybeden kişinin 17 ayrı suçtan poliste suç kaydı bulunan Tuncay Yılmaz olduğu belirlendi.

İncelemelerin ardından Yılmaz'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR