Yetiştirdiği ürünlerin masrafını çıkarıp kalanını halka bedava dağıtıyor

Kahramanmaraş Elbistan'da bir vatandaş, tarlasında yetiştirdiği turpların masraflarını çıkardıktan sonra geri kalan ürünleri mahalle ve bölge halkına bedava dağıtıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2022 11:55 GÜNCELLEME 25.11.2022 11:56 ÜLKE'DE BUGÜN
Yetiştirdiği ürünlerin masrafını çıkarıp kalanını halka bedava dağıtıyor

İlçeye bağlı kırsal İğde Mahallesi’nde yaşayan Hasan Kodaz, 6 dönümlük arazisine turp ekti. Yetiştirdiği turpların hasadını yapan Kodaz, ürünün bir kısmını satarak masraflarını çıkardı. Kodaz, tarladaki kalan turpları ise mahalle ve çevre halkına bedava dağıtma kararı aldı.

Kodaz, vatandaşların istedikleri ve ihtiyaçları kadar turpu tarladan alabileceğini belirterek, “Tarlama bir süre önce turp ektim. 6 dönümde turp yetiştirdim. Bir kısmını sattıktan sonra kalanını da ücretsiz olarak dağıtmak istedim. Mahalle halkımıza ve çevredeki vatandaşlara helali hoş olsun. İstedikleri kadar gelip alabilirler. Turp almak isteyenler, tarladan toplayabilirler” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR