Kahramanmaraş’ta şaşkına çeviren olay! Gelin ve damada balık taktılar

Kahramanmaraş'ta Fatma ve Mehmet Ali Ekersular çiftinin dünya evine girdiği düğünündeki takı töreninde bir balıkçı esnafı tarafından gelin ve damada takı yerine balık takılması görenleri hayrete düşürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2022 13:41 GÜNCELLEME 27.11.2022 13:41 ÜLKE'DE BUGÜN
Kahramanmaraş’ta şaşkına çeviren olay! Gelin ve damada balık taktılar

Kahramanmaraş’ta Fatma ve Mehmet Ali Ekersular çifti hayatlarını düzenlenen düğün töreninde birleştirdi. Salona giriş yapıp oyun oynayan çift daha sonra davetlilerin hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

'DÜĞÜNLERDE TAKI TAKILIR, BİZDE ALABALIK TAKTIK'

Düğünün son anlarında ise takı töreni gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı dünya evine giren çifte balık hediye etmek istedi. İş yerinden getirdiği alabalıkları gelin ve damadın boynuna asan balıkçı esnafı çifte mutluluk diledi. Sarı, “Biliyorsunuz düğünlerde takı takılır bizde çam sakızı çoban armağanı alabalık taktık. Çiftimize mutluluklar dileriz” dedi.

GELİN VE DAMAT ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDE TEŞEKKÜR ETTİ

Gelin Fatma Ekersular, “Çok teşekkür ederiz anlamlı hediye için” dedi.

Damat Mehmet Ali Ekersular ise “Güzel günümüzde balık hediyesi için teşekkür ederiz iş hayatında başarılar dileriz” dedi.

Takı töreninin ardından çift, boyunlarına asılı balıklar ile beraber oynadı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR