Otomobili tamirden erken çıkınca yaptığı hareket herkesi hayrete düşürdü

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, arızalanan otomobilini beklenenden daha kısa sürede tamir edildiği haberini alınca ilginç bir kutlama yaptı. Otomobilini davul zurna eşliğinde oynayarak teslim aldığı anlar anbean kameraya yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 10:20 GÜNCELLEME 17.10.2024 11:35 ÜLKE'DE BUGÜN
Otomobili tamirden erken çıkınca yaptığı hareket herkesi hayrete düşürdü

Kahramanmaraş’ta yaşayan Mehmet Gök, geçtiğimiz günlerde otomobili ile seyahat ederken bir anda beklenmedik bir arıza ile karşı karşıya kaldı.

"DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE KUTLADI"

Oto sanayiye gelen Gök, aracının motor tamiri görmesi gerektiğini öğrendi.

Aracının uzun süre tamircide kalacağını düşünen Gök, aracının 4 gün içerisinde teslim edilmesi haberini alınca ilk önce şaşırdı, daha sonra ise bu haberi atölye önünde davul ve zurna eşliğinde kutladı.

“ÇOK SEVİNDİK, ÇOK MUTLU OLDUK”

Aracının bir anda durarak arız verdiğini belirten Mehmet Gök, "Sağ olsun Mustafa ustaya ulaştık telefonla ve çekici ile birlikte arabayı buraya getirdik. Çok kafalarını ütüledik, 'Bir an önce arabayı bize yetiştir' dedik. Dün öğle yemeğinde usta arkadaşımı aradı, 'Araç bitti gelin alın' diye. Sonra arkadaşımız davul ve zurnacı tutmuş, bize doğum günü sürprizi gibi bir şey yaptılar. Çok sevindik, mutlu olduk. Yeni bir çocuğum olmuş gibi oldu." ifadelerini kullandı. 

“İKİ GECE ÇALIŞTIK ARACIMIZ SAPASAĞLAM BİTTİ”

Sanayi ustası Mustafa Ağca ise, "İki gece çalıştık, aracımız sapasağlam bitti çok şükür. Şu an herhangi bir problemimiz yok. Mehmet ağabey de güle güle binsin. Arkadaşımız da sağ olsun sözünü tutmuş davulla zurnayla. Sevindik açıkçası, mutlu olduk." şeklinde konuştu. 

"MORAL OLSUN DİYE YAPTIK"

Şehir olarak zor günlerden geçtiklerine dikkat çeken davul zurna ekibini tutan Akif Güney, "Herkesin moralinin bozuk olduğu, stresin yüksek olduğu bir şehirde yaşıyoruz. O gün de sanayiye geldiğimde ustalarımızın çalışmalarını gördük, bu da bizim hoşumuza gitti. Araç çıktığında benim aklımda böyle bir şey gelişti. Kimse bunu bir şımarıklık gibi algılamasın. Biz sadece hem çalışanlara hem de Mehmet Bey’e moral olsun diye böyle bir şey yapmaya karar verdik ve yaptık." diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR