Traktör ile biçme ızgarası arasında sıkışan çiftçinin acı ölümü

Kastamonu'da tarlasını sürdüğü esnada dalgınlığa kapılan çiftçi Hasan Arslan, traktör ile ızgara arasında sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2022 14:54 GÜNCELLEME 16.10.2022 17:13 ÜLKE'DE BUGÜN
Traktör ile biçme ızgarası arasında sıkışan çiftçinin acı ölümü

Kastamonu'nun Devrekani ilçesindeki Şenlik köyünde meydana gelen olayda, tarlasını süren çiftçi bir anlık dalgınlık sonucu traktör ile ızgara arasında sıkıştı. Çevredekilerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan çiftçi Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti.

BİR ANLIK DALGINLIKLA HAYATINDAN OLDU

Hasan Arslan, tarlasını sürdüğü esnada kendisine ait traktörün arkasında bulunan ızgarayı ayarlamak isterken bir anlık dalgınlık sonucu çalışır vaziyetteki traktörle ızgara arasına sıkıştı. Çevredekilerin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarılan Hasan Arslan, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Arslan’ın cenazesi, Devrekani Devlet Hastanenin morguna kaldırıldı. Olayın ardından jandarma ekipleri, kaza yerinde incelemelerde bulundu.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR