Engelilere ücretsiz süreli otopark hizmeti

Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi, plakaları kaydettirilen engelli araçlarına, yol kenarı otoparklarda 2 saat, katlı ve açık otoparklarda ise 6 saat süreyle ücretsiz yararlanma imkanı tanıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2018 12:11 GÜNCELLEME 14.05.2018 12:11 GÜNCEL
Engelilere ücretsiz süreli otopark hizmeti

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası'nda engellilere üyeni bir imkan sağladı.

Araç ruhsatında "engelli" ibaresi bulunan araç sahipleri, adlarına tescilli olan bu aracın plakasını, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ otopark birimine kayıt yaptırması koşuluyla yol kenarlarındaki park alanlarından günde 2 saat, katlı ve açık otoparklardan ise günde 6 saat ücretsiz yararlanabilecek.

Ücretsiz kullanım süresinin aşılması durumunda, süre aşımından kaynaklanan otopark ücretleri normal tarife üzerinden tahsil edilecek.

KAYNAK : AA