Kayseri'de yangın: Anne yaralı, kızı öldü

Kayseri'nin Develi ilçesinde iki katlı evde çıkan yangında Raziye Doğan ağır yaralandı, zihinsel engelli kızı Melek Doğan (40) ise hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2026 16:31 GÜNCELLEME 21.03.2026 17:13 3.SAYFA
Kayseri'de yangın: Anne yaralı, kızı öldü

Develi ilçesi Gazi Mahallesi'nde Raziye Doğan ile zihinsel engelli kızı Melek Doğan’ın yaşadığı iki katlı evde dün akşam saatlerinde, iddiaya göre sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı.

  • Kısa sürede büyüyen alevler evi sardı.

  • Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ 

Yangında ağır yaralanan Raziye Doğan ve zihinsel engelli kızı Melek Doğan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Develi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Adana'da insanlığı sorgulatan görüntü: Koşmadığı gerekçesiyle ata eziyet ettiler

Adana'da haraç cinayeti: 1 ölü, 2 yaralı!

Anne ve 5 çocuğu yanarak can verdi! Konteyner faciasında kahreden detay

Sivas'ta 2 kardeşin boğazını keserek katleden katilin cezası belli oldu

Melek Doğan, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Raziye Doğan’ın tedavisi sürerken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR