İrsen Küçük, Denktaş'ın durumunu sordu

KKTC Başbakanı İrsen Küçük, Yakındoğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesinde tedavisi devam eden kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2011 20:33 GÜNCELLEME 04.09.2011 20:33 Kıbrıs
İrsen Küçük, Denktaş'ın durumunu sordu

YDÜ Hastanesine akşam saatlerinde giden Küçük, burada doktorlardan ve Denktaş'ın oğlu DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'la görüştü.

Küçük, Denktaş'ın yoğun bakımda olmasından dolayı yanına gidemediğini fakat durumunda iyileşme olduğunu duymanın kendisini sevindirdiğini belirterek, Denktaş'ın Kıbrıs Türk halkının duasına ve iyi dileklerine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Denktaş'ın 3 aydan bu yana çeşitli sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve bu nedenle yurt dışına da gidip geldiğini ifade eden Küçük, bu gibi hastaların sağlık durumlarında sık değişimler olmasının normal olduğunu, Denktaş'ın en kısa sürede iyileşip yeniden aralarına dönmesini dilediklerini kaydetti.

-EMEL SAYIN DA YDÜ HASTANASİNDE-

Bu arada, ünlü sanatçı Emel Sayın'da, Rauf Denktaş'ı ziyarete etti.

Emel Sayın, Kıbrıs Türk halkının duaları ve iyi dileklerinin Denktaş'a güç vereceğini söyleyerek, kendisini görememesine rağmen dua ve iyi dileklerini gönderdiğini ifade etti.

KAYNAK : AA